wekelijks woensdagmiddag 13.00-15.00

verdiepingsmiddag ‘In Verbinding met Jezelf’

door Margit Kuiper

bijdrage: €25,-

aanmelden: inliefdeverbondenmeerssen@gmail.com

of via whatsapp: 0625475941


In samenwerking met ‘In Liefde Verbonden’ organiseert Margit Kuiper, energetisch therapeut, begeleidde verdiepingssessies in een klein groepje van hooguit 5-6 mensen.


Iedereen die geleerd heeft om zichzelf te testen maar niet altijd weet hoe de vragen juist te stellen om allerlei problemen op te kunnen lossen, kan nu zo vaak hij/zij wil komen oefenen. Gedurende een periode van een paar weken iedere woensdag aan iets te werken zal je vaardigheid om jezelf te testen een enorme boost geven.

Ik zal jullie zoveel mogelijk helpen in het stellen van de juiste vragen, daarbij uiteraard meer in te kunnen zetten dan je zelf alleen kunt. Ook zal je regelmatig n.a.v. vragen uitgebreidere uitleg krijgen over uiteenlopende
zaken, zoals bijv.: wat zijn Hamerse haarden, hoe kan ik parasieten uit mijn lichaam krijgen, hoe zitten we in elkaar, wat kan ik aan stress doen etc. etc.

Deze middagen kunnen natuurlijk geen 1 op 1 sessies vervangen maar wel in de tussenliggende tijd alvast wat zaken ophelderen en je in staat gaan stellen steeds beter voor jezelf te zorgen. Ook creëer ik zo de mogelijkheid als er een urgente situatie ontstaat dat je meteen de volgende week of over 2 weken al terecht kunt, i.p.v. tot op heden wanneer ik je altijd op de wachtlijst moest noteren. Ik wil graag jullie zelfredzaamheid verhogen waarbij jullie op je beurt weer andere mensen in je omgeving iets mee kunnen geven.


Uiteraard blijft de mogelijkheid bestaan om de 1 op 1 sessies te doen.


Mocht iemand een consult willen die nog niet geleerd heeft om zichzelf te testen, dan zijn ook zij welkom om op een woensdagmiddag al eens te komen kennismaken, en te zien hoe ik werk.
Omdat ik in groepjes wil werken van 5 à 6 personen is het wel raadzaam om je op te geven wanneer je wilt komen.

Bij voorkeur via whatsapp of de mail.
06-25475941 of inliefdeverbondenmeerssen@gmail.com