Wie zijn wij:


Paul - beheerder

 

Ik ben Paul Wolters, getrouwd met Margit Kuiper en samen hebben we 3 dochters.

Toen ik afscheid nam van mijn vorige baan als koster/beheerder van de Sint Servaas Basiliek in Maastricht, na daar bijna 30 jaar te hebben gewerkt, vroeg ik mij af wat ik nu het liefste wilde gaan doen. Op dat moment kwam het Leopoldskerkje op mijn pad, en dat was voor mij als een wegwijzer: dit is geen toeval, dit is een mogelijkheid om te doen wat ik graag wil, en waar ik goed in ben: organiseren, plannen, faciliteren; maar ook: samenwerken, mensen met elkaar verbinden, iets laten groeien naar een groter potentieel en een verandering teweeg brengen.

Dat is mijn doel op deze bijzondere plek.

Van harte welkom!

 


Margit

 

Ik ben Margit Kuiper. Ik ben 32 jaar geleden verhuisd naar het Zuiden en nog steeds voel ik mij hier zeer thuis. Ik ben getrouwd met Paul Wolters en samen met mijn gezin woon ik nu al weer 20 jaar in Rothem, Meerssen. Ongeveer 15 jaar geleden kreeg mijn leven plots een andere wending. Door een toeval maakte ik na 25 jaar de switch van het restaureren van schilderijen naar het restaureren van mensen. Tijdens mijn werk als energetisch en natuurkundig therapeut, werd het steeds duidelijker, dat ik mensen bewust wilde maken om vanuit hun hart en hun kracht te gaan leven. Dat resulteerde in het geven van vele workshops en cursussen om de potentie die mensen hebben naar boven te brengen. Tijdens individuele sessies, in mijn praktijk Sollucidus, laat ik de zon weer schijnen voor mensen waarvan het leven door emotionele of fysieke problemen somber geworden is. Ik ben zeer blij om een gedeelte van mijn droom nu te kunnen waarmaken in het Leopoldskerkje: een centrum van verbinding, en bewustwording in eenheid, waar eenieder zijn creatievermogen kan inzetten om vanuit zijn hart te gaan leven op weg naar een meer verbonden en vrije samenleving.

Tot ziens.

mijn eigen website:

www.sollucidus.nl