Kerkgenootschap “In Liefde Verbonden”

 

Al langer was er het verlangen om een plek te creëren waar iedereen in liefde en verbinding zou kunnen samenkomen.

Dat heeft nu een officiële status gekregen in de vorm van het kerkgenootschap ‘In Liefde Verbonden’, en deze naam zegt het al helemaal: ons geloof is dat liefde mensen met elkaar verbindt.

 

Het woord geloof en kerk heeft in de huidige samenleving te vaak gezorgd voor afscheiding van elkaar, in plaats van mensen met elkaar te verbinden: ‘In Liefde Verbonden’ gaan we er samen voor zorgen dat het woord Kerk een andere betekenis  en energie gaat krijgen.

 

Als je lid wordt verwachten we niets anders van je, dan in liefde en verbinding met elkaar om te gaan: je bent dan welkom bij alles wat er mogelijk wordt gemaakt door ‘In Liefde Verbonden’.  Er zijn verder geen kosten of voorwaarden aan je lidmaatschap, en het kan ieder moment worden opgezegd.

 

Ik hoop dat jij je aansluit bij een beweging naar een andere samenleving: leven vanuit je hart, in liefde en verbondenheid met elkaar.

Van Harte Welkom,

Margit Kuiper.

 

Voor meer informatie: email inliefdeverbondenmeerssen@gmail.com

 

Kerkgenootschap ‘In Liefde Verbonden’     Gansbaan 7     6231 LM Meerssen

 KvK 82135622    email: inliefdeverbondenmeerssen@gmail.com


 

'In Liefde Verbonden' nodigt uit voor onze komende bijeenkomsten,

waar we elkaar kunnen leren kennen en in verbinding samen kunnen komen.

 'Helende Meditatie'

 

Sommigen van jullie kennen ze al: de “Healing Cirkels”, waar eenieder die een healing nodig heeft, persoonlijk welkom is om mee te doen of zijn naam door te geven.

Elke maand op een woensdagmiddag van 16.00 – 17.00 uur, en om de maand in het Leopoldskerkje, maar hou de agenda in de gaten: agenda

 

meer informatie


Ook willen we net als de afgelopen maanden, iedere maand op de derde zondag van de maand samen gaan komen: 'de zondagavond vieren in woord en muziek'. Elke avond heeft een eigen thema, passend bij de tijd van het jaar, en uitgedrukt in woord, beeld en vooral in muziek.

De bijeenkomsten duren ruim een uur, met na afloop koffie en thee, zodat er nog even met elkaar kan worden nagepraat.

Waarbij de studenten van het conservatorium ons iedere keer weer verrassen: een vrije gave voor hun bijdrage wordt op prijs gesteld.

meer informatie


Er zullen lezingen georganiseerd gaan worden, over onderwerpen die niet zo evident zijn, en uitnodigen tot bewustzijnsverruiming.

Dus hou de agenda in de gaten: agenda