opleiding tot energetisch therapeut

meer informatie en aanmelding: mail@zintrainingen.nl

Chantal: 0654670638

Yvon: 0620359440

www.zintrainingen.nl

 

Denk jij in deze periode ook veel na over hoe het allemaal verder gaat? Niet alleen je werk, de economie maar ook hoe het met jou verder gaat.

In de afgelopen tijd heb je veel informatie op social media voorbij zien komen met diverse theorieën over het hoe en waarom van deze crisis. Waarschijnlijk herkende jij je in diverse artikelen en waren anderen weer ver van je bed……

Hoe dan ook, je kunt niet om de veranderingen heen die er in de wereld en in jou plaatsvinden. Wellicht ben gaan nadenken of jij op de vertrouwde manier verder wil of ben je meer tot de ontdekking gekomen dat het anders mag.

Misschien loop je vast in je huidige baan, voel je intuïtief dat je niet meer past in het systeem waar je al jaren in meedraait. Een systeem dat onder andere vooral nog gebaseerd is op zo hoog mogelijke studieresultaten, aanzien en ego.

 

Dan is het tijd om te luisteren naar je gevoel, je intuïtie te volgen en het roer om te gooien en mee te gaan met de stroom van verandering. De verandering naar meer eenheid, natuurlijke geneeswijzen, werken vanuit gevoel en intuïtie, respect voor ieders talenten en persoonlijke intelligentie. Want jij weet; natuurlijke- emotionele- en spirituele intelligentie gaan een steeds belangrijkere rol spelen in onze samenleving.

 

Bij ZIN! besteden wij aan dacht aan die verandering in jezelf. Je gaat bewust kijken naar en bewust worden van je eigen functioneren en handelen.

Onze Opleiding tot Energetisch Therapeut is daarom ook zeer waardevol als je niet de intentie hebt om als therapeut aan de slag te gaan.

Je volgt wel de opleiding met medestudenten die therapeut willen worden maar bent niet verplicht om aan diverse onderdelen hiervan deel te nemen. Denk hierbij aan stage in een bestaande praktijk, praktijk examen en diverse tussentijdse toetsen. Na afloop van de opleiding ontvang je een certificaat van deelname.

Deze opleiding is op HBO-niveau en geaccrediteerd door toetsingsorgaan KTNO met 16 ECTS punten. Verder is de opleiding erkend door de beroepsverenigingen VBAG, VIV, LVNG & CAT.

 

ZIN! staat voor kwaliteit en dat vind je ook terug in onze manier van lesgeven en in onze eigen cursuslocatie. Gedurende de hele opleiding toetsen wij op een prettige manier je kennis waardoor jij niet wordt blootgesteld aan onnodige stressmomenten. De behandelmethoden die wij je leren zijn vrij snel praktisch toepasbaar in je praktijk maar zeker ook in je priveomgeving.

Aangezien we graag iedereen voldoende aandacht en begeleiding geven, zullen de groepen daarom ook steeds uit maximaal 12 deelnemers bestaan.

 

Als je interesse hebt vertellen wij jou graag vrijblijvend meer over deze boeiende opleiding en beantwoorden je eventuele verdere vragen.

 

Kosten: € 3.425,- / € 3.146,- (opleiding 2021-2023)

(inclusief examengeld, exclusief € 30,- administratiekosten en kosten aanschaf verplichte literatuur.)