wekelijks donderdag 18.30-19.30 en 20.00-21.00

Hatha Yoga door Wilma Odekerken

aanmelding of informatie:

yogabewil@ziggo.nl

0615000224

 

Mijn naam is Wilma Odekerken. Geboren en getogen in Meerssen. Sinds 2019 ben ik in het bezit van het diploma Hatha Yoga leraar. Deze 3 jarige opleiding heb ik met veel plezier en nieuwsgierigheid gevolgd bij “Yoga opleidingen Limburg” in Sittard.

Vanaf 2012 ben ik in contact gekomen met deze vorm van yoga, doordat destijds de verbinding met mijn lichaam en hoofd in disbalans waren. Door het beoefenen van Hatha yoga kreeg ik deze verbinding terug en was ik me weer bewust van mijn lichaam . En door bewuster te ademen leerde ik te ontspannen waardoor ik ook bij inspanning zachtheid wist te creëren om mijn lichaam niet vast te zetten.

In mijn lessen wil ik je laten ervaren, door middel van jouw adem verbinding te maken met jezelf. Bewegen vanuit zachtheid en ontspanning om ruimte te creëren en daarbij ook je natuurlijke kracht te ervaren.

Elk lichaam is anders en beweegt anders, en elke ervaring is zoals die is.

Vanuit mijn visie geef ik je aanwijzingen en mogelijkheden om zo aangenaam mogelijk te bewegen en je bewust te maken van je mooie lichaam. Jouw lichaam wat zelf aangeeft wat wel of niet kan, wat fijn of niet fijn voelt.

 

Wil je eens een les ervaren? Leuk, voel je welkom!

Op donderdagavond van 18:30-19:30 en van 20:00-21:00 is er Hatha yoga.

Laat dan iets weten via bovenstaand e-mail adres of telefoonnummer.

 

Hartelijke groetjes , Wilma 🌸 See you soon. Namasté.