wekelijks donderdag 18.30-19.30 en 20.00-21.00

Hatha Yoga door Wilma Odekerken

aanmelding of informatie:

yogabewil@ziggo.nl

0615000224

 

Mijn naam is Wilma Odekerken. Geboren en getogen in Meerssen. Sinds 2019 ben ik in het bezit van het diploma Hatha Yoga leraar. Deze 3 jarige opleiding heb ik met veel plezier en nieuwsgierigheid gevolgd bij “Yoga opleidingen Limburg” in Sittard.

Vanaf 2012 ben ik in contact gekomen met deze vorm van yoga, doordat destijds de verbinding met mijn lichaam en hoofd in disbalans waren. Door het beoefenen van Hatha yoga kreeg ik deze verbinding terug en was ik me weer bewust van mijn lichaam . En door bewuster te ademen leerde ik te ontspannen waardoor ik ook bij inspanning zachtheid wist te creëren om mijn lichaam niet vast te zetten.

In mijn lessen wil ik je laten ervaren, door middel van jouw adem verbinding te maken met jezelf. Bewegen vanuit zachtheid en ontspanning om ruimte te creëren en daarbij ook je natuurlijke kracht te ervaren.

Elk lichaam is anders en beweegt anders, en elke ervaring is zoals die is.

Vanuit mijn visie geef ik je aanwijzingen en mogelijkheden om zo aangenaam mogelijk te bewegen en je bewust te maken van je mooie lichaam. Jouw lichaam wat zelf aangeeft wat wel of niet kan, wat fijn of niet fijn voelt.

 

Wil je eens een les ervaren? Leuk, voel je welkom!

Op donderdagavond van 18:30-19:30 en van 20:00-21:00 is er Hatha yoga.

Laat dan iets weten via bovenstaand e-mail adres of telefoonnummer.

 

Hartelijke groetjes , Wilma 🌸 See you soon. Namasté.

Algemene voorwaarden Yogabewil:

1) eigen risico en aansprakelijkheid.
1.1 yoga heeft over het algemeen een positieve uitwerking op lichaam en geest, er zijn echter uitzonderingen! De deelnemer dient dan ook bij enige twijfel over zijn/haar gezondheid zowel geestelijk als lichamelijk een arts en/of specialist te raadplegen alvorens te beginnen met yoga.
1.2 tijdens de lessen wordt de deelnemer zo goed mogelijk begeleid door een gediplomeerd yogadocente, echter blijft de deelnemer er zelf verantwoordelijk voor dat zijn/haar persoonlijke grenzen niet worden overschreden. Eventuele klachten kunnen kenbaar worden gemaakt op het inschrijfformulier zodat daar zo goed mogelijk rekening mee kan worden gehouden.
1.3 Yoga Be WiL is niet verantwoordelijk voor schade en/of verlies van eigendommen, noch voor enige vorm van lichamelijk letsel vóór, tijdens of na een les.

2) Lidmaatschap en betaling.
2.1 De lessen dienen vooraf bij de start van een nieuwe kaart te worden voldaan. Dit kan alleen via de bank.

2.2 Leskaarten hebben een beperkte geldigheidsduur zoals aangegeven op de kaart.  Alle lessen dienen dan in die periode te worden opgemaakt. Een leskaart van 5 lessen is 2 maanden geldig, een leskaart van 10 lessen is 3 maanden geldig. Na deze periode zijn de niet genoten lessen niet meer geldig.
2.3 De leskaarten zijn persoonlijk en niet overdraagbaar aan anderen.
3) Verlengen en opzeggen.
3.1 De deelnemer kan ten alle tijden opzeggen. Er kan echter geen restitutie worden verleend op nog lopende leskaarten.
3.2 Alleen als een deelnemer langdurig ziek is, kunnen de leskaarten in overleg worden stilgezet/verlengd. Dit kan niet om andere redenen zoals een vakantie, kortstondige ziekte zoals een griep, plotseling niet kunnen komen naar de les,

Yoga Be WiL biedt de mogelijkheid om gemiste lessen in te halen.

3.3 Bij afmelden van de les, minder dan 1 uur voor de les wordt de les wel in rekening gebracht.

4) Kledingadvies en spullen om ( eventueel) mee te nemen.
4.1 Het dragen van schoeisel in de yogaruimte is niet toegestaan.
4.2 Yoga dient bij voorkeur op blote voeten te worden beoefend. Indien de deelnemer dat niet prettig vindt, zijn een paar comfortabele sokken ook prima.
4.3 Het advies is om comfortabele loszittende kleding te dragen.

4.4 Voor de eindontspanning is het noodzakelijk dat iedere deelnemer een (warme) deken meeneemt naar de les.

5) Eten en drinken.
5.1 Het is niet toegestaan om te eten in de yogaruimte, dit geldt ook voor het kauwen op kauwgom omdat dit in de keel kan schieten tijdens de les.
5.2 Drinken mag de deelnemer zelf meenemen. Bij voorkeur water.

6) Feest en vakantiedagen en annulering van lessen.
6.1 Op feestdagen worden er geen lessen gegeven, tenzij anders wordt aangegeven
6.2 Tijdens de schoolvakanties (in regio zuid) zijn er geen lessen, tenzij anders wordt aangegeven.

6.3 Tijdens een langere sluiting van Yoga Be WiL (een week of langer) vanwege ziekte of onvoorzienbare omstandigheden, zal de geldigheidsduur van de leskaarten worden verlengd met het aantal weken dat er geen les kan worden gegeven.

7) Mobiele telefoons en aanvang van de les.
7.1 bij het begin van de les dient de deelnemer zijn/haar mobiele telefoon op stil te zetten of het liefste helemaal uit. Dit om zo goed mogelijk van de les te genieten en om andere deelnemers niet te storen
7.2 Als de les begint wordt de deur van de yogaruimte gesloten. Gelieve minstens 10 minuten eerder aanwezig te zijn zodat de les zo min mogelijk wordt onderbroken.

8) Lestijden.
8.1 Yoga Be WiL heeft het recht om lestijden te veranderen mocht dat nodig zijn.

9) Wijzigen prijzen
9.1 Yoga Be WiL mag ten alle tijden haar prijzen aanpassen.

10) Privacy/AVG
10.1 Alles wat wordt besproken, zowel persoonlijk, in de mail of  in de groep blijft privé en zal onder geen enkele reden worden besproken buiten de muren van Yoga Be WiL. Ook alle informatie bij inschrijving, zal discreet worden bewaard zodat het niet wordt blootgesteld aan derden.
10.2 Bij inschrijving via dit inschrijfformulier geef je tevens toestemming om op de mailinglijst te komen van Yoga Be WiL. We gebruiken dit mailadres alleen voor onze eigen administratie en deze wordt nooit doorgespeeld aan anderen. Tevens ontvang je, hooguit x per maand, een nieuwsbrief met informatie over Yoga Be WiL. Mocht je deze mailtjes niet meer willen ontvangen dan kun je je hiervoor heel eenvoudig weer uitschrijven.