Mantra, kirtan & bhajan zanggroep MariAmma

bijdrage €10,-

aanmelding via email: pavitramouchart@gmail.com

 

WIE ZIJN WIJ

Marianne Mouchart, Ton Wackerzapp, Naomi Bos en Patrick Janssen. Wij vormen samen de basis van de zanggroep MariAmma. Mantra, kirtan en bhajan zang is niet meer weg te denken in ons leven. Het is meer dan een passie. Het is een roeping samen te creëren, samen met jou te creëren. Met een scala aan instrumenten nemen we je mee op de stroom van ‘actieve meditatie’.

We zingen kirtans, mantra’s en bhajans uit verschillende richtingen en tradities. Onze avonden hebben een universeel karakter. Voor ons is het belangrijk dat er een gevoel van ruimte en vrijheid bestaat, waarin mensen zelf mogen ervaren en beleven.

Het chanten van mantra’s is voor ons het fundament voor een stabiele geest en de brug naar een compassievol leven. De herhaling van deze wonderschone klanken en woorden schept rust en innerlijke ruimte. Het brengt ons bij een dieper voelen. Het brengt gelukzaligheid, plezier en een groot gevoel van dankbaarheid. Het zet je gedachtestroom in een lagere versnelling.

Samen zingen is heilzaam, voor ons zelf, maar ook zeer zeker voor onze omgeving en de wereld. Mensen zoeken een doel, richting, betekenis in hun leven. De enige manier om dit te vinden is om naar binnen te keren en de connectie met jezelf en het Goddelijke (liefde) te ervaren. Deze manier van meditatie helpt je deze connectie te maken.

‘’In de klank van de betoverende woorden en de overgave in de stem, komt de betekenis van de mantra en bhajan zang tot leven.’’

 

VOOR WIE

Onze avonden zijn bedoeld voor alle zang- en meditatie liefhebbers. Voor alle mensen die bezig zijn met bewustzijn en daarin de verdieping in hunzelf willen ervaren. Kom gerust zelf eens ervaren of neem een vriend/vriendin mee.

 

AANMELDING

We vragen jullie om je ruim van te voren aan te melden via mail: pavitramouchart@gmail.com

Daarnaast willen jullie vragen om niet meer contant op locatie te betalen,

maar voorafgaand online te betalen op onderstaand rekeningnummer:

NL49INGB0009692542

t.a.v. A.M.C.F Mouchart

Alleen na betaling ben je verzekerd van een plek.

Je krijgt dan per mail een bevestiging.

 

We kijken er naar uit om jouw te ontmoeten en daarin samen met jou een heerlijke avond te beleven.

www.mantrazangmariamma.nl

www.facebook.com/mantrazangmariamma