Abishekam - Indiaas ritueel

door 'Spiritual Group Harohara'

jouw entree is in de vorm van een donatie

aanmelding en info: nehbos@gmail.com

 

‘Spiritual group Harohara’ neemt jullie graag mee op de stroom van Indiase rituelen, zoals abishekam.

 

WIE ZIJN WIJ

Wij zijn drie vrienden; Evgueni Titov, Paola Andrea en Naomi Bos. Wij vormen samen de basis van de groep ‘Harohara’. Een spirituele groep die jou graag kennis wilt laten maken met het wonderschone Indiase ritueel abishekam.

Mensen zoeken een doel, richting, betekenis in hun leven. De enige manier om dit te vinden is om naar binnen te keren en de connectie met jezelf en het Goddelijke (liefde) te ervaren. Het bijwonen of het zelf doen van een abishekam, is een manier van meditatie en helpt je om de connectie met het Goddelijke te maken.

 

ABISHEKAM

Een abishekam is een rituele wassing van een beeld. Alle handelingen die we verrichten met het beeld, is een directe weerspiegeling van wat het Goddelijke ook bij jou bewerkstelligd. Schoonmaken, reinigen, vernietigen, voorspoedigen, versterken. De beelden die we gebruiken voor de abishekam zijn vervaardigd volgens de traditionele manier. Ze zijn namelijk gemaakt van 5 metalen; goud, koper, brons, zilver en tin, wat de doorstroming van de energie bespoedigd.

We zullen regelmatig abishekam doen op het beeld welke de Godheid ‘Muruga’ representeert.

Muruga staat symbool voor kracht en moed! Kwaliteiten die we echt nodig hebben in deze uitdagende tijd. Kwaliteiten die we in onszelf mogen versterken of wakker kunnen maken.

Een bijzondere kans om te ervaren!

 

VOOR WIE

Onze evenementen zijn bedoeld voor alle mensen die open staan voor bewustzijnsgroei. Voor alle mensen die bezig zijn met spiritualiteit en daarin de verdieping in hunzelf willen ervaren. Kom gerust zelf ervaren of neem een vriend/vriendin mee.

 

AANMELDING

We vragen je om je van te voren aan te melden via mail: nehbos@gmail.com

Je ontvangt dan een bevestiging per mail.

 

PREVENTIE-MAATREGELEN

Voorafgaand aan ieder evenement wordt alles schoongemaakt: klinken, toiletten, kranen etc. Daarnaast wordt er voorafgaand en tijdens het evenement goed geventileerd. Ook zuivert een diffuser met tea tree olie de lucht. We houden ons aan de 1,5meter afstand. Zo ook met het plaatsen van de stoelen in de ruimte houden we rekening met voldoende afstand. We zullen ook desinfectans klaarzetten, om bij aanvang en na toiletbezoek de handen te kunnen reinigen.

 

We kijken er naar uit om jou te ontmoeten en ons samen met jou te verbinden.

HAROHARA!