wekelijks dinsdag 19.00-20.15

Do In & Yin Yoga Innerlijk Leiderschap

door Marion Janssen

meer informatie en aanmelding:

email: info@puresta.net

telefonisch: 0628797495

 

Ik ben blij je te kunnen mededelen dat we op dinsdag avond 25 augustus starten met de wekelijkse lessen, in het Leopoldskerkje te Meerssen. De lessen gaan door op dinsdag avond & mocht er in de toekomst voldoende interesse zijn voor een extra ochtend, is er nog een optie. We beginnen dus wekelijks ( met uitzondering van enkele vakantie momenten), op dinsdag avond 25 augustus om 19.u- 20.15u eindigend met een Savasana ( Shavasana in Sanskriet) en thee ( met Bio suikervrije lekkernijtje).

 

Er zijn al wat aanmeldingen van afgelopen winter, plus een aantal nieuwe. Super fijn!
We hebben er heel veel zin in om samen in beweging te komen vanuit onze innerlijke zachtheid & onze krachten te ontmoeten en uit te dagen. Het vrouwelijke & mannelijke in het bekken zal flink gestimuleerd worden om op verfijnde wijze met in & uit adem, in beweging te komen en de Do In geeft je accupunctuur punten & blokkades een boost.
Je rug, schouders, bekken, spieren, pezen en gewrichten gaan dit als een weldaad ervaren, omdat er ongelooflijk veel ruimte in je systeem zal ontstaan. De stretch en de aanraking die ik, bij jullie goedkeuring, zal doen op de juiste plekken van je rug en schouders zorgen voor dé- blokkade.

 

Neem je eigen Yoga Mat mee, mits je die hebt, en een handdoek of deken Dat is de meest hygiënische weg. Plus er worden in het Kerkje (zonodig) Corona Maatregelen toegepast.

Voel je vrij &  van 🤍welkom om contact op te nemen voor vragen, prijzen, info, (proef) les en aanmeldingen;

info@puresta.net / 0628797495

 

Hartengroet & Namaste 🙏 

Marion
Puresta & Puresta Food 

 

https://www.puresta.net/nl/home