workshop 'leren creëren'

door Margit Kuiper

bijdrage: €45,-

aanmelding via email: margit@sollucidus.nl

 

Ben je het ook zo moe dat je graag dingen wil veranderen in je leven, maar weet je niet hoe?

Heb je gehoord over de wet van de aantrekkingskracht en wil je weten hoe je daar echt mee kunt gaan werken, zodat je ook resultaten gaat krijgen? Kom dan naar deze workshop en leer wat anderen zo moeiteloos toepassen, dat het lijkt alsof ze altijd geluk hebben. Wat doen deze mensen anders dan JIJ?

 

De workshop Leren Creëren heeft als basis de beproefde methoden van grote namen zoals Joe Dispenza en Bill Bengston. Je gaat leren wat ervoor nodig is om goed te kunnen creëren. Je gaat praktisch oefenen waarbij vele vragen aan bod zullen komen. Je gaat merken dat het een moeiteloos proces kan gaan worden, waar je niet meer bewust bij hoeft stil te staan, wanneer je weet hoe het werkt. Dit noemen ze cycling. Je krijgt deze middag alles aangereikt om zelf hiermee aan de gang te gaan.

 

Verder worden er in de toekomst cycling avonden/middagen georganiseerd waarbij men dieper op de zaken in zal kunnen gaan, waarbij je je kunt aansluiten. Data daarover zal te vinden zijn op www.hetleopoldskerkje.nl/agenda .

bijdrage oefenmiddag: €2,-

 

Kortom als je dingen voor jezelf zou willen veranderen maar je weet niet hoe: kom dan naar deze workshop en leer dat je zeker niet onmachtig bent om dat te veranderen.

Ik hoop velen van jullie daar te ontmoeten en te mogen leren hoe je dingen kunt bereiken voor jezelf.

Tot ziens, Margit.