workshop ademwerk begeleiden

door Jenneke van Genechten

bijdrage €75,-

aanmelding via email: info@holyshit.nl

 

Heb je zelf de oneindige magie van holotropisch of verbonden ademwerk al eens ervaren en lijkt het je fijn om andere mensen te begeleiden in hun processen? Dat kan bij HOLY shit.! In de dagworkshop op zaterdag 15 augustus leer je hoe je ademsessies kunt begeleiden in afstemming met de ander. Met dit certificaat ben je ook bevoegd om bij HOLY shit. ademsessies te begeleiden. Als je hier interesse in hebt kan deze workshop tevens de start zijn van een traject tot begeleider bij truffelceremonies.

 

Wat kan ik verwachten?

De workshopdag duurt van 12:00 uur tot 20:00 uur en is inclusief potluck diner.

Je zult zelf een ademwerksessie ervaren, waarbij je ook echt in je eigen proces mag duiken. Je zult daarnaast ook een ademsessie begeleiden één-op-één. Uiteraard krijg je daarvoor eerst de theorie en zullen we met kleine oefeningen ervaren hoe het voelt om iemand anders te ondersteunen in zijn/haar proces. We leren onder meer over zelf voelen of we iets wel of niet willen, over handelen vanuit de juiste intentie en over hoe je (beter) op je intuïtie leert te vertrouwen als begeleider. Je zult ook ervaren wat wel en niet prettig is tijdens ademwerk.
 Aan het einde van de dag krijg je bij een goed doorlopen workshop een certificaat waarmee je kunt deelnemen als begeleider bij adem-activiteiten van HOLY shit.

 

Wanneer mag ik deelnemen?

– Als je wilt leren begeleiden bij ademwerk om in de toekomst eventueel bij HOLY shit. dit soort sessies te begeleiden;


– Als je er blij van wordt om anderen te helpen;


– Als je je eigen processen kunt dragen;


– Als je ouder dan 18 bent;


- Als je fysiek mobiel bent en in staat om te bewegen en in oncomfortabele houdingen te zitten indien nodig;


- Als je minstens één keer eerder een ademwerksessie zelf hebt ervaren. Wanneer dit niet het geval is, kun je voorafgaand aan de workshop hier een sessie boeken.

 Daarnaast zul je een intakeformulier krijgen. Deelname aan ademwerk wordt niet toegestaan voor mensen met: hartfalen of angina, neurologische aandoeningen, epilepsie, osteoporose, onthechting van het netvlies of glaucoom, recent ondergane operaties of grote fysieke verwondingen, zwangerschap, zeer hoge bloeddruk. Indien je twijfelt; neem even contact op.

 

Wat kost de workshop ademwerk begeleiden?

De investering is €75,- voor de hele dag. 
VOL = VOL. 


Inschrijven en vragen stellen kan via info@holyshit.nl.

Kom je met z’n tweeën, dan betaal je samen €140,-.