'Vrouwencirkel' door Vivian Gorissen

bijdrage: €60,- (inclusief koffie, thee en lunch)

aanmelding: info@praktijketznab.nl

 

De kracht en energie van verschillende vrouwen bij elkaar. Ieder met zijn eigen ZIJN, kennis, achtergrond en intuïtie. Vanuit een open en transparante manier samenkomen om zo te delen. Samen bewegen, samen praten, wandelen door de natuur, dilemma’s en/of thema’s bespreken en hierin oefenen. Vanuit de heelheid, het soms niet weten, het willen leren, het voelen en het oefenen, samen delen in een vertrouwde omgeving. Vanuit de visie dat ons lichaam veel wijsheid in zich heeft en ons inzichten geeft op onze ontdekkingsreis.

 

Als vrouw ben ik steeds meer geïnspireerd geraakt door de energie die we als mens in ons hebben. In de jarenlange reis die ik zelf gemaakt heb, ben ik inmiddels bewust van het gegeven dat we ieder ons eigen levenspad lopen. Met de hobbels en onoverzichtelijke bochten die in de vorm van thema’s bij ons aankloppen. Voor mij is het een reis waarin vreugde, pijn, verlies, blijdschap, inzichten en geluk allemaal aan bod komen. Vanuit mijn verschillende rollen in mijn leven heb ik ontdekt hoe waardevol contact is. Als zelfstandig coach en als student tot lichaamsgericht psychotherapeut heb ik geleerd hoe krachtig samen zijn en delen is. De kracht van een groep, van een bedding in vertrouwen is helend en elke keer weer opnieuw een uniek proces. De energie van vrouwen bij elkaar geeft hierin een unieke stroming.

 

Ik geef graag bedding aan vrouwencirkels. Ontdekken, bewegen, delen, in stilte zijn, mediteren en samen genieten, vormen voor mij de basis van een bijeenkomst. Elke keer zal er opnieuw een thema centraal staan waarin samen ontdekken voor mij een belangrijk uitgangspunt is.

 

Ik wil dat doen vanuit een gesloten cirkel. De verdieping die je samen in een proces kan aangaan vind ik van grote meerwaarde. Dat betekent dat je je opgeeft voor de gehele cyclus tot en met 1 april 2023.

 

Draag het liefst makkelijk zittende kleding en neem dikke sokken of sloffen mee. Bij voorkeur is het prettig om je eigen matje en meditatiekussen mee te nemen, vermeld even als je deze niet zelf kan meenemen.

 

Bij vragen ben ik natuurlijk graag bereid om deze te beantwoorden.

info@praktijketznab.nl