Klank & Klink-beleving in Het Leopoldskerkje

'Singing Cirkel' door Pia Brand en Margit Kuiper

organisatie: 'In Liefde Verbonden'

vrij toegankelijk: vrije gave is welkom!

aanmelding vie email: inliefdeverbondenmeerssen@gmail.com

 

Samen ‘tonen/klinken’ (voice-toning) met de stem is universeel, verbindend en helend. Tijdens een World Sound Healing Day zongen we met 35 unieke, prachtige stemmen de HA klank voor Moeder Aarde, een bijzonder Sonic cadeau met de intentie deze prachtige planeet, het water, onszelf te helen en ons bewustzijn te verhogen. Het was een hele fijne, hartverwarmende samen-klank, een bijzondere beleving en ervaring voor iedereen aanwezig.

 

Margit Kuiper, oprichtster van het Kerkgenootschap ‘In Liefde Verbonden’ en Pia Brand, sound healer en klankkunstenaar, nodigen jullie uit samen te mediteren met klank en voice-toning (klankzang). We beginnen met een zachte, geleide meditatie om het hart te openen en met elkaar te verbinden, voordat we ca. 20 minuten lang samen de HA klank (verbonden met het hart) gaan tonen/klinken voor Moeder Aarde, voor onszelf en om elkaar een hart onder de riem te steken in deze bijzondere tijd van uitersten.

 

WAT is VOICE-TONING?

Toning is de vibratie van je eigen stem als een instrument voor meditatie en zelfgenezing. Toning is het simpelweg ervaren van de vibratie van je eigen stem terwijl je moeiteloos en langgerekt klank geeft aan je uitademing. Het is meditatief en brengt je direct tot de meest zuivere afstemming van wat zich op dat moment aandient. Dit kan bedreigend en confronterend zijn. Toch, wanneer we onbevooroordeeld naar onszelf durven kijken, geeft dat een enorme rust en ontspanning. Je komt thuis bij jezelf.

 

INTENTIE van de KLANK & KLINK-BELEVING

Een fijne en plezierige avond beleven, waarbij ‘klank in liefde verbonden’ het uitgangspunt is met elkaar te genieten van een geleide meditatie en ontspannende en (zelf)helende klanken.

Samen klanken tonen/klinken…

geeft plezier en vreugde, levensenergie

geeft ontspanning, ruimte in je hoofd

geeft zelfvertrouwen, groeien in je zijn

geeft verbondenheid, samen staan we sterk

geeft een gevoel van ‘thuiskomen’, je oer-zijn

…. TILT JE OP EN GEEFT JE VLEUGELS

 

VOOR WIE en WAT MEENEMEN?

Voor iedereen die wil genieten van klank en samenzang in een fijne, veilige en liefdevolle omgeving. De drempel is laag, je hoeft geen techniek te kennen, je hoeft alleen je klank te volgen…

Neem een zit-/meditatiekussen, een warme sjaal/doek mee. Een flesje water ‘bij de hand’ is handig… klinken en klanken maakt dorstig. Er zijn ook stoelen beschikbaar, alsook thee na de samenzang.

 

Een vrije bijdrage wordt op prijs gesteld voor het ter beschikking stellen van Het Leopoldskerkje (www.hetleopoldskerkje.nl) en een deel voor de ‘klankbegeleiding’ door Pia Brand Heart Tuned Sounds (www.piabrand.nl).

 

HOE LAAT en AANMELDING

Inloop vanaf 18.45 uur. We beginnen om 19.00 uur tot ca. 20.30 uur.

Thee staat klaar na de samenzang!

Aanmelding graag per mail aan Margit Kuiper via inliefdeverbondenmeerssen@gmail.com