Miracle of Life Force seminar

door Stephan Petrowitch en Carola Vogler

bijdrage €315,-

aanmelding via email: info@sharana.nl

of telefonisch: Viënna Mollers 0624953539

 

Wanneer ben je bij ons aan het goede adres?

Ben jij een persoon die met heel je hart zoekt naar een met licht gevuld pad in het leven?

Ben je op zoek naar de meest effectieve manier om jezelf en dus je leven op een positieve manier te veranderen, en wil je (eindelijk) echte innerlijke spirituele ervaringen beleven, wil je echt je ziel voelen of zelfs God ervaren (geen grapje, dat is mogelijk)?

Is het jouw droom om veranderingen teweeg te brengen tijdens een weekend-seminar dat normaal gesproken jaren van gedisciplineerde oefening vereist en dat niet na een paar dagen alweer verloren gaat?

 

Wat wil je?

Je hebt al veel technieken geleerd om jezelf te veranderen, maar je wilt niet weer een nieuwe techniek leren, waarvoor geen plaats is in je overvolle agenda?

Maar je wilt eindelijk duidelijke criteria over hoe je echte aanbiedingen van nepaanbiedingen kunt onderscheiden, zodat je geen geld blijft uitgeven aan seminars en (online) aanbiedingen waarvan de marketing uitstekend is maar de daadwerkelijke prestaties niet of nauwelijks iets veranderen?

Misschien ben je ook tevreden met de technieken die je al beheerst (bijv. meditatie, spirituele genezing) en wil je deze naar een heel nieuw niveau brengen?

En je wilt eindelijk je innerlijke stem volgen en een tevredener, gelukkiger leven leiden dan ooit tevoren, simpelweg omdat een persoon als jij, die zo serieus is en al heel lang op zoek is, het verdient?

 

Wie zijn wij?

Wij stellen echte zoekers in staat om zeer intense ervaringen op te doen die een onmiddellijk en blijvend constructief transformerend effect hebben op de deelnemer.

Wij als seminarleiders ondersteunen je op ooghoogte om de spirituele leraar in jezelf te vinden.

Ik, Stephan, heb heel veel geprobeerd, vele jaren lang heb ik over de hele wereld gezocht, technieken uit verschillende culturen geleerd en intensief geoefend, maar ik was uiteindelijk nogal teleurgesteld door de minimale veranderingen in mijn leven en gezondheid, terwijl het verlangen en de serieuze zoektocht naar de waarheid mijn vriendin Carola heel snel naar haar doel van een diepe spirituele ervaring heeft geleid. Zo zijn we uiteindelijk allebei uitgekomen bij het soort werk dat we vandaag aanbieden.

We reisden en reizen over de hele wereld en bezochten de meest vooraanstaande genezers, (Chi-)meesters, heiligen, gevoelige mensen enz. om van hen te leren. Als filmmakers hebben we deuren geopend voor mensen die normaal gesproken niet gemakkelijk te bezoeken zijn. Dit privilege en deze verantwoordelijkheid brengen we in de praktijk in hoogwaardige filmproducties. Met "Miracles of Life Force" hebben we een bekroonde film gemaakt die duidelijke criteria laat zien voor het herkennen van de sterkste mensen als het gaat om persoonlijke verandering en spirituele groei. We weten dus dat er zeer weinig aanbod van hoge kwaliteit is.

 

Wat kun je verwachten?

Wij zullen jou, als je je daarvoor openstelt, begeleiden naar een zeer hoge staat van bewustzijn. Je houdt altijd de controle! In deze heilige staat kijk je naar je problemen zoals een volwassene naar de problemen van een kind kijkt. Dit maakt het veel gemakkelijker voor je om tot rust te komen met oude zaken. Zulke intensieve ervaringen kunnen je ook zeer gelukkige, liefdevolle ervaringen opleveren.

Je kunt zelf in een weekend of in een intensief seminar meer constructieve en blijvende verandering ervaren dan veel mensen in jaren of soms zelfs decennia hebben gedaan en dit verdiept zich nog meer tot een half jaar na een seminar.

Jij beslist wanneer je weer naar deze ervaringen verlangt. Onze ervaring leert dat je groei zich verdiept en intensiveert met toenemende openheid van jouw kant.

Je kunt voor een paar euro een eerste indruk krijgen tijdens een meditatie, de avond voorafgaand aan een seminar en we hebben onze prijzen zo ontworpen dat mensen het zich echt kunnen veroorloven om onze seminars bij te wonen.

 

Wat te doen?

Onze levensweg en onze seminaractiviteiten hebben ons laten zien dat de eigen ervaringen het meest veranderen en dat slechts zeer weinig mensen in staat zijn om deze over te brengen.

Dus als je nu de beslissing neemt om een van de sterkste mogelijkheden voor verandering te gebruiken, heb je de potentie om meer te groeien dan je je voorheen kon voorstellen. Je kunt gelukkiger, rustiger en vrediger worden en je zult diep van binnen weten dat je geen betere manier van leven had kunnen kiezen! Je verlangen, je zoektocht zal voorbij zijn, want je eigen ervaringen hebben je laten zien dat je op de goede weg bent.

 

https://www.WunderDerLebenskraft.de

https://Seminare.WunderDerLebenskraft.de

https://lebenskraft.film

https://www.facebook.com/WunderDerLebenskraft