zaterdag 12 december 10.30-12.30

healing sessie 'inkeer en verbinding'

door Maartje Stroeken

bijdrage: €49,50

aanmelden via email: info@maartjestroeken.nl

 

Een Groepssessie die voor iedereen toegankelijk is!

De decembermaand komt er weer aan…

Hoe kun je bezinning aanwezig laten zijn in de drukte van de feestdagen?

Kun je stilstaan bij waar Kerst voor jou écht om gaat?

Hoe kun je gemis van dierbaren een plek geven?

Wat wil je loslaten? Wat wil je meenemen naar het nieuwe jaar?

Kortom: wat is er essentieel voor jou?

 

Hoewel de feestdagen voor velen symbool staan voor bezinning en verbinding met jezelf en/of dierbaren is dat in de praktijk lang niet altijd voor iedereen zo vanzelfsprekend. De drukte van allerlei activiteiten, kerstinkopen of familiebezoeken kan ons afleiden van wat er nou eigenlijk écht belangrijk is. Ook kunnen gevoelens van bijv. eenzaamheid, gemis, boosheid of frustratie tijdens deze dagen intenser voelbaar worden.

In deze groepssessie zal er volop ruimte zijn voor meditatie, verbinding en verstilling. Ervaar de kracht van samen met anderen mediteren. Kom tot rust, laad je energie op én manifesteer je intenties voor het nieuwe jaar.

 

Manier van werken:

Mogelijke oefenvormen zijn: (hart-)meditatie, mindfulness oefeningen, visualisaties, lichaamsbewustzijn, dans, beweging of zachte yoga, teken- en schrijfoefeningen en sound healing. Er is ruimte voor het stellen van vragen en delen van je ervaringen met elkaar. Dat wat er écht belangrijk is voor jou zal er in de aandacht komen. Graag werk ik ook in groepssessies met iedereen persoonlijk, waarbij de kracht van aanwezigheid van de groep verrijkend werkt. Ervaar verbinding met jezelf én verbinding met elkaar.

Healing voor jou en bovenal: hoe jij dat zelf kunt!

In mijn manier van werken gaat analytisch denken en inzicht geven hand in hand met intuïtieve reading, energy healing, lichaamsgericht werken en spirituele begeleiding. Je ontvangt handvatten en richtingwijzers op maat in woorden, beelden, gevoel, symbolen, meditaties en oefeningen.

 

Ja, klinkt goed!

Voor meer informatie & aanmelding zie: www.maartjestroeken.nl

 

Graag tot ziens!

Hartelijke groet,

Maartje Stroeken

 

Praktijk voor Healing & Training

www.maartjestroeken.nl

info@maartjestroeken.nl

06 42543362

 

© 2020 MAARTJE STROEKEN, TEKST & FOTO