vrijdag 6 november 19.00-21.00

lezing over thermografie door Michael Sühs

bijdrage €5,-

aanmelding via email: beheer@hetleopoldskerkje.nl

 

Lezing over thermografie, het vrouwvriendelijke alternatief voor de mammografie, door Michael Sühs:

we nodigen vooral vrouwen uit voor deze lezing. Hier zullen we horen dat we wel degelijk een keuze hebben of we onze borsten laten behandelen met röntgenstraling, zoals bij een mammografie gebruikelijk is.

 

Heilpraktiker Michael Sühs is een expert op dit gebied en heeft zijn opleiding in Amerika gekregen. Hij is zelf docent in het maken en uitleggen van een thermografie.

Met behulp van onschadelijke infrarode straling is het mogelijk om verschillen in je lichaamsstructuur d.m.v. warmteverschillen duidelijk te krijgen. De interpretatie van deze thermografie vergt deskundigheid, maar kan ons al 4 jaar eerder dan een mammografie vertellen of er afwijkingen zijn. Ook is het detecteren van valse positieven mogelijk waardoor de kans van onnodige behandelingen wordt verkleind, dit in tegenstelling tot een mammografie.

 

Hoe fijn is dat: meer tijd om actie te ondernemen en het na een niet-invasieve behandeling zelfs weer te zien verdwijnen.

Dus komt allen en neem je moeder, zussen en  vriendinnen mee naar deze belangrijke lezing.

De lezing wordt  in het duits gegeven maar er zal simultaan vertaald worden. Er is nadien gelegenheid tot vragen stellen.

Wel graag aanmelden i.v.m. de beperkte plaatsen.

De entree bedraagt € 5,- graag contant aan de ingang te voldoen.