woensdag 6 juli 19.00-22.00

lezing over 'gezondheid bekeken door de ogen van een ingenieur'

door Harald Thiers

(de lezing wordt gegeven in engels!)

gratis toegang

aanmelden: joep2change@proton.me

 

Gezondheid bekeken door de ogen van een Ingenieur.

Met het thema gezondheid houden steeds meer mensen zich tegenwoordig bezig.

Op deze geplande avond zal Ing. Harald Thiers, een onderzoeker en waarheidszoeker, welke zich meer dan 20 jaar intensief bezighoudt met alternatieve gezondheid, fijnstoffelijke energieën, en in het bijzonder met alle dingen die gewoonlijk nooit in de massamedia verschijnen, een groot aantal samenhangende thema’s aansnijden. De onderwerpen welke deze avond de revue zullen passeren zijn: water, elektronen denk m.n. aan ons aura-veld, (energieloos-) voedsel, de werking van ons hart (zoals het ons is verteld en een andere visie), 5G-straling, licht, levitatie, torusvelden en scalaire golven.

Tevens komt aan bod de Cosmic Tower, een ingenieus, eenvoudige en zeer efficiënte en allesomvattende oplossing welke ons verder op weg helpt uit het gezondheidsdilemma van onze tijd. Dit “stekker-loze” apparaat maakt gebruik van het principe van vrije energie.

 

Deze avond wordt u gratis aangeboden met inbegrip van koffie en thee. De lezing staat gepland voor 6 juli, start om 19.00 uur en is opgesplitst in een aantal delen. Ik nodig eenieder die geïnteresseerd is in bovengenoemde onderwerpen om -zonder oordeel- te komen luisteren. Het informatieve gedeelte zal 3 uur in beslag nemen. Na de lezing is er ruimte voor vragen en is er tevens de gelegenheid voor degene die geïnteresseerd is in een Cosmic Tower om deze ter plekke aan te schaffen. De ervaring leert dat de lezing meermaals beluisterd mag worden om het totaalplaatje beter op zijn of haar netvlies te krijgen.

 

Op www.gofundme.com  onder de noemer van “Opbouw Levensenergieveld Maastricht straal 1000 km” kunt u nog meer informatie vinden en/of de organisator van deze lezing steunen met zijn CT-Project. Indien u wenst deel te nemen aan deze lezing vraag ik u vriendelijk om u per persoon per email op te willen geven: joep2change@proton.me

 

Met vriendelijke groet, licht en liefde,

Joep Cuijpers.