vrijdag 28 oktober 19.30-22.30

lezing over 'Tartartia en vrije energie'

door Frans Heslinga

bijdrage: €20,-

aanmelden: earthconference@gmail.com

 

Grote presentatie over het wereldrijk Tartaria dat gebruik maakte van energie uit de aether!

 

Frans Heslinga

Geboren in het kanodorp Winsum in Groningen in het jaar 1958. Afgestudeerd aan de Hogere Economische School in Groningen. Bijna 25 jaar getrouwd geweest en gewoond in Nieuwleusen met twee dochters uit dat huwelijk. In 2012 gescheiden, op 53 jarige leeftijd. Frans communiceert in 5 talen (Nederlands, Duits, Frans, Spaans en Engels). Bijzondere interesse voor natuur en natuurlijke processen, mede door zijn ontmoetingen met een Franse ingenieur uit de Pyreneeën. Het is een ontdekkingsreis naar de waarheid geworden, over het leven, de natuur en de samenhang daarvan. En de reis duurt nog voort.

 

Wakker en bewust geworden in 2012. En een enorme inhaalslag gemaakt op het gebied van kennis, o.a. via het opzetten van het netwerk rondom Earth & Beyond. Combineert en ontwikkelt visies voor een betere samenleving in harmonie met mensen, dieren en natuur.

 

Begonnen op reclamebureau's, daarna als productmanager bij Gist-Brocades, daarna docent economie op het Hanze College te Zwolle, vervolgens begonnen met een eigen marketingadviesbureau en uitgeverij in de wellnessindustrie. Bezocht als int. salesmanager klanten en beurzen in Chicago, Las Vegas (5 x), Barcelona, Bologna, Warschau, Orlando (3 x), Bangkok, Gothenburg, Londen, Manchester, Birmingham (6 x), Parijs, Nashville (7 x), Los Angeles, München en in andere steden. O.a. via de Jaarbeurs Utrecht gestart met het opzetten van evenementen en congressen.

 

Van complotdenker naar compleetdenker. Dat is eigenlijk wat het is. Mensen met andere ideeën over hoe zaken zijn of ontstaan, worden weggezet als complotdenker en daarmee is de kous af. Frans probeert het compleetdenken over te brengen.

 

website: www.fransheslinga.nl