Klankbelevingsconcert met Pia Brand Heart Tuned Sounds
bijdrage: €15,-

aanmelding via email: piabrand.nl@gmail.com


LET OP: Er zijn maximaal 14 ligplekken beschikbaar vanwege de huidige situatie. Daarom organiseren we (voorlopig) twee concerten op de 3e woensdag van de maand: 14.00 en 19.00 uur.

 

Muziek en klank heeft direct effect op het ‘gemoed’ van de mens. De geluidstrillingen, het ritme, de woorden, halen je uit ‘het hoofd’, raken je emoties en je hart. Je wordt er stil van, emotioneel, vrolijk, hyper of ontspannen… klank ‘doet iets’ met je.

INNERLIJKE KLANKBELEVINGSREIS
Vanuit stilte wordt klank geboren… klank leid je naar je innerlijke stilte…
Pia neemt je mee op een innerlijke klankbelevingsreis met akoestische klanken van onder andere Tibetaanse klankschalen, kristallen schaal, Chinese gong, drum en haar hartverwarmende, bezielende en intuïtieve zang. Een bijzondere, alsook unieke beleving voor iedereen die zich volledig laat onderdompelen in het klankbad dat zij creëert afgestemd op de groep aanwezig.
Een zachte, liefdevolle en natuurlijke klankflow om tot jezelf te komen, in het oog van de overweldigende orkaan die op dit moment over onze planeet raast. Weer rust en vrede voelen en ervaren.

Top 5 voordelen van een ‘klankligconcert’
* Haalt je ‘uit het hoofd’, de gedachten lijken ‘weg te ebben’
* Brengt je in een meditatieve staat, alsof je bijna in slaap valt en tegelijkertijd toch nog bewust aanwezig
* De ‘lighouding’ en de klank(golven) bieden het lichaam de mogelijkheid volledig te ontspannen
* Zonder verwachting, de controle durven loslaten in overgave en vertrouwen, leiden de klanken je naar je innerlijke belevingswereld.
* ‘Stiltemomenten’ tijdens en na het klankconcert zijn dé momenten om ‘even bij stil te staan’… een unieke beleving, puur voor jezelf…

VOOR WIE?
Alle klank- en meditatie liefhebbers, alsook mensen die een klankbelevingsreis willen ervaren en beleven. Klankliefhebbers, neem vooral iemand mee, die nog nooit een klankconcert heeft ervaren. Wij gunnen iedereen deze beleving… terug naar de ‘stilte’ in jezelf.

WANNEER?
Twee klankbelevingsconcerten elke derde woensdag van de maand:
Middag 14.00 tot 16.00 uur. Inloop vanaf 14.00 uur, concert begint om 14.15 uur
Avond 19.00 tot 21.00 uur. Inloop vanaf 19.00 uur, concert begint om 19.15 uur

AANMELDEN/RESERVEREN
Per mail aan: piabrand.nl@gmail.com Bijdrage: Euro 15,00 p.p.
Je ligplek is definitief gereserveerd als de bijdrage van Euro 15,00 p.p. is overgemaakt op de volgende rekening ten name van Pia Brand Heart Tuned Singer NL69 ASNB 0783 2086 69
Vermeld svp je naam (ook van de deelnemers die meekomen), klankbelevingsconcert met datum en tijdstip (14.00 of 19.00 uur).

HANDIG OM TE WETEN EN PREVENTIEVE MAATREGELEN
* Voor elk concert wordt alles schoongemaakt klinken, toilet, kranen, etc. en geventileerd. We houden rekening met de 1.5 meter afstand.

* Graag handen wassen na binnenkomst.
* Mocht jij of iemand thuis verkouden/snotterig/ziek zijn, twijfel niet, maar blijf thuis! Wel graag zsm doorgeven aan Pia via mail:
piabrand.nl@gmail.com. Het fijnste voor Pia is als je je reservering aan iemand doorgeeft (verkoopt), vanwege het beperkt aantal ligplekken. Of ‘doorschuift’ naar een andere datum.
* Graag je eigen ligmatje, (meditatie)kussen, deken en drinkwaterflesje meenemen. Eventueel een zitkussen van een tuinstoel om het liggen zachter en comfortabeler te maken. Na het concert staat er nog een kopje thee klaar om samen in rust en stilte van te genieten.
* Even geen warme knuffels en omhelzingen, handen schudden… Het Namasté handgebaar is ook een hele fijne manier om elkaar te begroeten.
* Toiletgebruik is toegestaan. Woon je vlakbij en/of korte reistijd, ga dan thuis nog naar het toilet.
* Het bijwonen van het concert is op eigen risico, de richtlijnen van de overheid ter harte nemend en zelf de verantwoordelijkheid nemen en inschatting maken of je wil en/of kan komen. Geef je grenzen aan naar de ander vanuit zelfzorg en wederzijds respect.
* Last, but not least… Geniet, geef je over aan de klanken en gun jezelf stilte, rust en ont-spanning. Geef dat de volle aandacht…

www.piabrand.nl/klankconcert-de-kracht-van-klank-en-stilte
www.facebook.com/PiaBrand.HeartTunedSounds

www.linkedin.com/in/pia-brand-heart-tuned-sounds