Het team.Marion.

 

Mijn naam is Marion Janssen, partner van Camillo, moeder van 2 dochters Minouka en Juniper.

Na mijn werk in het Vrije School onderwijs, ben ik nu alweer 13 jaar werkzaam als alternatief therapeut en bezield stimulator om mensen in beweging te brengen om hun droom te leven.

En omdat ik zelf opgegroeid ben in een wereld van filosofie, kunst & cultuur, waarna ik via een loopbaan in het onderwijs in de wereld van Chinese geneeswijzen terecht kwam, is het samenbrengen van deze werelden, vervolgens voor mij een bijna noodzakelijke opdracht.

Voor mij is het Leopoldskerkje een aanzet tot een droom die ik al mijn leven lang bij mij draag.

Toen ik het kerkje een half jaar geleden op internet voorbij zag komen, voelde ik tot in mijn kleinste teen: deze tempel is wat nodig is om meer en meer mensen met elkaar te verbinden.

Om te delen, en van binnenuit naar buiten te brengen in het beleven vanuit je Hart.

Mijn drijfveer om mensen nog meer wakker te maken in bewustZijn wordt steeds sterker, nu ik al heel wat jaren werkzaam ben als zelfstandig therapeute, vanuit holistische & natuurgeneeskundige visie, met een basis van evolutie/ vooruitgang. Ik sta voor bewustwording van respect voor elkaar, voor cultuur in al zijn facetten, voor de natuur & de natuurlijke beweging van de mens. Maar ook voor geloof, niet enkel via religie, maar vooral door het geloven in eigen potenties en kwaliteiten en talenten.

Ik ben heel dankbaar dat ik al deze facetten in mijn leven heb mogen zien, beleven en nu mag uitdragen in samenwerking met anderen op deze plek die de mogelijkheid in zich draagt om op allerlei manieren, de passie en de droom van veel mensen tot leven te brengen.

 

Ik verheug me erop jullie te ont- Moeten.

mijn eigen website:

www.puresta.nl

info@puresta.nl 


Margit.

 

Ik ben Margit Kuiper. Ik ben 32 jaar geleden verhuisd naar het Zuiden en nog steeds voel ik mij hier zeer thuis.

Ik ben getrouwd met Paul Wolters en samen met mijn gezin woon ik nu al weer 20 jaar in Rothem, Meerssen.

Ongeveer 15 jaar geleden kreeg mijn leven plots een andere wending. Door een toeval maakte ik na 25 jaar de switch van het restaureren van schilderijen naar het restaureren van mensen.

Tijdens mijn werk als energetisch en natuurkundig therapeut, werd het steeds duidelijker, dat ik mensen bewust wilde maken om vanuit hun hart en hun kracht te gaan leven. Dat resulteerde in het geven van vele workshops en cursussen om de potentie die mensen hebben naar boven te brengen.

Tijdens individuele sessies, in mijn praktijk Sollucidus, laat ik de zon weer schijnen voor mensen waarvan het leven door emotionele of fysieke problemen somber geworden is.

Ik ben zeer blij om een gedeelte van mijn droom nu te kunnen waarmaken in de samenwerking met de anderen van ons team in het Leopoldskerkje.

 Een centrum van verbinding en bewustwording in eenheid, waar eenieder zijn creatievermogen kan inzetten om vanuit zijn hart te gaan leven op weg naar een meer verbonden en vrije samenleving.

Tot ziens.

mijn eigen website:

www.sollucidus.nl

 


Paul.

 

Ik ben Paul Wolters, getrouwd met Margit Kuiper en samen hebben we 3 dochters.

Toen ik afscheid nam van mijn vorige baan als koster/beheerder van de Sint Servaas Basiliek in Maastricht, na daar 30 jaar te hebben gewerkt, vroeg ik mij af wat ik nu het liefste wilde gaan doen.

Op dat moment kwam het Leopoldskerkje op mijn pad, en dat was voor mij als een wegwijzer: dit is geen toeval, dit is een mogelijkheid om te doen wat ik graag wil, en waar ik goed in ben: organiseren, plannen, faciliteren; maar ook: samenwerken, mensen met elkaar verbinden, iets laten groeien naar een groter potentieel en een verandering teweeg brengen.

Dat is mijn doel op deze bijzondere plek.

 


Camillo.

 

Mijn naam is Camillo Sturm en ik deel mijn leven met Marion. Ik ben vader van twee zoons en vijf dochters.

Ik ben vele jaren actief geweest in de biologische sector, in Nederland, in België en sinds 1990 in Spanje met een eigen bedrijf.

In 1998 is er een landgoed aangekocht om meer ecologisch bewustzijn te creëren en te delen met anderen. We hebben daar workshops en cursussen ontvangen, van groepen van 80 mensen, die geheel door ons werden verzorgd inclusief overnachtingen.

Ik wil graag mijn ervaring en mijn kennis inzetten op deze plek om mee te helpen nog meer bewustzijn te creëren.

There are as many paths to God as souls on earth.

 

camillosturm@gmail.com