HeartMinded Inspiratie 'piano & meditatie'

door Vera en Ralf Groenveld

bijdrage: €20,-

aanmelding: info@heartminded.nl

 

In 2021 hebben wij Heartminded opgericht. Heartminded is ontstaan vanuit een diep verlangen om te gaan leven vanuit datgene dat echt goed voelt voor ons. In contact komen met je hart, zodat je mind in dienst komt te staan van dat mooie hart, in plaats van andersom. En onze ervaring is dat dit niet lukt als je voortdurend overspoeld wordt door (veelal) niet helpende gedachten.
 
In deze ‘haastige’ wereld voelen we dat het zo belangrijk is om momenten van rust in te bouwen, om weer in contact te komen met je binnenwereld.
Vrijdag 23 september organiseren wij weer een bijzondere avond van meditatie in combinatie met afgestemde pianomuziek, waarin je even helemaal tot jezelf mag komen, naar binnen mag keren, mag doorademen en contact mag maken met je hart.
Je hoeft je alleen maar over te geven aan de klanken.

Onze ervaring is dat iedereen een dergelijke avond anders kan beleven, maar dat je altijd precies datgene krijgt wat je op dat moment nodig hebt.
Verlang jij ook naar een moment van rust voor jezelf en ben jij nieuwsgierig naar waar deze klanken jou heen mogen voeren?
Meld je dan aan via info@heartminded.nl
Je bent van harte welkom!
 
Liefs
Vera en Ralf 💚