Heart Tuned Sounds 'Love&Light' klankconcert

door Pia Brand

bijdrage: €17,50

aanmelding via email: piabrand.nl@gmail.com

 

Muziek en klank heeft direct effect op het ‘gemoed’ van de mens. De geluidstrillingen, het ritme, de woorden, halen je uit ‘het hoofd’, raken je emoties, je hart en ziel. Je wordt er stil van, emotioneel, vrolijk, hyper of ontspannen… klank ‘doet iets’ met je. Vanuit stilte ontluikt klank en leidt je naar je innerlijke stilte.

 

Pia, Joëlle en Margit (voorzitter van het kerkgenootschap ‘In Liefde Verbonden’) nodigen mensen in de regio Maastricht en omstreken uit kennis te maken met de ´kracht van klank en stilte’. En samen in verbinding een klankbad van ‘Love&Light’ te creëren om elkaar op te tillen, elkaar een hart onder de riem te steken in deze bijzondere tijd van uitersten. Samen sta je sterk!

We vormen samen een cirkel en verbinden ons met het hart, Moeder Aarde, het Universum, Al Wat Is en creëren samen een veld van liefde en licht. In dit veld van ‘Love&Light” is het veilig en kan je in overgave en vertrouwen, ontspannen en je laten meedrijven op de klankgolven.

Pia neemt je mee op een innerlijke klankbelevingsreis met akoestische klanken van onder andere Tibetaanse klankschalen, kristallen schaal, Chinese gong, drum en haar hartverwarmende, bezielende en intuïtieve zang. Een bijzondere, alsook unieke beleving voor iedereen die zich volledig laat onderdompelen in het klankbad en de hartverwarmende klanken die zij klinkt en klankt.

Een zachte, liefdevolle en natuurlijke klankflow om tot jezelf te komen, in het oog van de overweldigende orkaan die op dit moment over onze planeet raast en je weer rust, zachtheid en innerlijke vrede voelt en ervaart.

 

Top 5 voordelen van een ‘klankbad’:

1. Haalt je ‘uit het hoofd’, de gedachten lijken ‘weg te ebben’

2. Brengt je in een meditatieve staat, alsof je bijna in slaap valt en tegelijkertijd toch nog bewust aanwezig

3. De ‘lighouding’ en de klank(golven) bieden het lichaam de mogelijkheid volledig te ontspannen.

4. Zonder verwachting, de controle durven los te laten in overgave en vertrouwen, leiden de klanken je naar je innerlijke belevingswereld… een gevoel van ‘thuiskomen’ bij jezelf.

5. ‘Stiltemomenten’ tijdens en na het klankconcert zijn dé momenten om ‘even bij stil te staan’… een unieke beleving, puur voor jezelf.

 

Voor wie?

Alle klank- en meditatie liefhebbers, mensen die een klankbelevingsreis willen ervaren en beleven, alsook mensen die behoefte hebben aan verbinden met elkaar. Wij gunnen iedereen deze beleving en verbinding naar de ‘stilte’ in jezelf.

 

Wanneer?

woensdag 20/10 – 17/11 – 15/12

Middag 14.00 tot 16.00 uur: inloop vanaf 14.00 uur, concert begint om 14.15 uur

Avond 19.00 tot 21.00 uur: inloop vanaf 19.00 uur, concert begint om 19.15 uur

 

Aanmelden/reserveren

Graag aanmelding per mail aan: piabrand.nl@gmail.com

Bijdrage: Euro 17,50 p.p.

Je ligplek is definitief gereserveerd als de bijdrage is overgemaakt op de volgende rekening ten name van Pia Brand Heart Tuned Sounds NL69 ASNB 0783 2086 69

Vermeld svp je naam (ook van de deelnemers die meekomen), klankconcert Leopoldskerkje, datum en tijdstip (14.00 of 19.00 uur).

 

Handig om te weten

Graag je eigen ligmatje, (meditatie)kussen, deken en drinkwaterflesje meenemen. Eventueel een zitkussen van een tuinstoel om het liggen zachter en comfortabeler te maken. Na het concert staat er nog een kopje thee klaar om samen in rust en stilte van te genieten.

Mocht jij of iemand thuis verkouden/snotterig/ziek zijn , twijfel niet, maar blijf thuis! Wel graag zsm doorgeven aan Pia via mail:

piabrand.nl@gmail.com. Het fijnste voor Pia is als je je reservering aan iemand doorgeeft (verkoopt), vanwege het beperkt aantal ligplekken. Of ‘doorschuift’ naar een andere datum.

Het bijwonen van het concert is op eigen risico. Geef je grenzen aan naar de ander vanuit zelfzorg en wederzijds respect.

Last, but not least… Geniet, geef je over aan de klanken en gun jezelf stilte, rust en ontspanning. Geef dat de volle aandacht.

 

Sharing is caring… Margit Kuiper, voorzitter van Kerkgenootschap ‘In Liefde Verbonden’ van het Leopoldskerkje, Joëlle Bartels van Yo’ Flow of Grace en Pia Brand Heart Tuned Sounds organiseren klankconcerten om met elkaar een moment van rust, licht en liefde te creëren in deze bijzondere tijd.

 

https://www.piabrand.nl/klankconcert-leopoldskerkje-meerssen-activiteit-zuid-limburg

www.facebook.com/PiaBrand.HeartTunedSounds

www.linkedin.com/in/pia-brand-heart-tuned-sounds