zaterdag 18 maart 18.30-21.00

Esencia Move Special - Meet your Magic!

door Marion Janssen en Anoek Gadiot

bijdrage: €39,-

aanmelden: essentire inschrijven

 

Esencia Move Special
Meet your Magic!
⭐️

 

Ontdek je potentie, ontdek je kracht, herontdek jouw magische lijf en mogelijkheden. Loskomen van de overtuigingen instappen in een wereld van grootsheid in jouw Zijn.
Durf jezelf te voelen en echt te laten zien!
In een wereld waarin veel van jou gevraagd wordt gaan we samen naar binnen om vanuit je eigen bron en kracht gekoppeld aan het ritme van de natuur, de organen en binnenwereld  te ontdekken, jezelf te laten stromen en jou te belichten.
Zodat je meer in contact kunt komen met je ware potentie.

 

Back on earth!
Na een lange tijd komen Marion en Anoek samen voor een EM special.
We hebben een diep verbindende middag gehad om iets moois te creëren. En daaruit voortkomend willen we jou inspireren en welkom heten in de reconnection van magische hemelse kringloop en de dieper voelende waterflow in jou.

 

Tien jaar geleden vonden we elkaar. We kwamen in verbinding vanuit ons gezamenlijk verlangen voor het werken met meridianen, beweging en dans. Esencia-move werd geboren en mocht groeien. We hebben mooie inspirerende avonden met elkaar gegeven. Daarna ging ieder zijn eigen weg. We herkennen de thema’s van velen in deze tijd in onze eigen praktijk waarin we zien dat mensen hun eigen potentie in deze wereld soms kwijt zijn of tegenhouden. En daarmee hun grootheid te weinig omarmen. We voelen dat wij de mogelijkheid willen bieden om dit in jou los te maken en alles wat er mag zijn te omarmen.

 

Een twee uur durende diepgaande avond met beweging, dans, aanraking, ontmoeting van jezelf en de ander.

 

Voel je de innerlijke beweging om erbij te zijn, dan ontvangen Anoek en Marion jou graag in het Leopoldskerkje in Meerssen, Gansbaan 7.

Bijdrage voor de avond is 39 euro. Inclusief thee en bio/vegan/ glutenvrije lekkernij.

 

Voel je de innerlijke beweging ook;….dan
wees welkom om je aan te melden via onderstaande link:

essentire inschrijven

 

Marion heeft haar grote verlangen om
vanuit dans & beweging te werken al vanaf haar 4e levensjaar herkend.
Intensief dansen, ballet, toneel en intuïtieve expressie vormen brachten haar naar de vooropleiding van de balletacademie.
Een hevige scoliose maakte dat ze uiteindelijk geen ballerina werd echter het dansen gaf ze niet op.
Na 10 jaar werkzaam te zijn in onder andere het Vrije School Onderwijs en het Speciaal Onderwijs, heeft ze de keuze gemaakt om na vele jaren scholing en studies een eigen praktijk te openen en werkt zij nu inmiddels al bijna 17 jaar lang als therapeute in haar bedrijf Puresta.
Ze geeft trainingen, workshops vanuit de totale gezondheid van de mens.
De natuur, het verinnerlijken, het aanraken, de evolutie vanuit de Ziel en het Bewustzijn & uiteraard het bewegen gevormd door lichaamswerk en dans maar ook via Chinese technieken zoals Shiatsu Therapie en Chi Nei Tsang staan hierin centraal.
Esencia Move is een kindje geboren vanuit de combinatie van dans, bewegen &
de meridianen, gekoppeld aan de flow van de natuur.
Het leven blijft verbazingwekkend mooi als jij je laat leiden door de overgave van balans en natuur.
Mijn motto breng je eigen grootsheid in beweging.

 

Anoek heeft een eigen praktijk en is werkzaam als dans en bewegingstherapeut en shiatsu-therapeut. Al haar hele leven heeft ze een passie voor emoties en lichaam en hoe deze samen bewegen. Ze danst graag en deed veel aan sport. Dans en bewegingstherapie was de eerste opleiding na de middelbare school. Maar ze werd op dat moment heel ziek. Een intensieve ziekteperiode maakte dat ze een carrière als verpleegkundige is begonnen en daar een aantal jaar in heeft gewerkt. Toch merkte ze, dat dit haar pad niet was. Ze wilde op dieper niveau mensen verder kunnen ondersteunen. Danstherapie diende zich opnieuw aan bij de opleiding Danstherapie in Rotterdam en dit bracht verdieping in de innerlijke beweging van de gevoelswereld en hoe deze in beweging/dans tot uiting komen. De Shiatsu-opleiding volgde later en dit bracht een nieuwe wereld, die de verbinding verdiepte met haar, innerlijk landschap, met de natuur en alles om haar heen. Vele cursussen en opleidingen volgde, o.a. Vijf elementen behandeling, Mindfulnesstrainer en Chi Nei Tsang/ orgaanmassage. Als therapeut voelt ze een sterke connectie mensen te laten voelen en naar de essentie te brengen, te zijn… te verbinden met je zielepad en vanuit je hart je te verbinden met het leven. Ze neemt je graag mee om je eigen innerlijk landschap te ontdekken.

 

Laat jezelf zien vanuit je Ware Potentie en het Leven stroomt meer en meer vol met geschenken en overgave.
Aye…