Quantum Community Sessies
door Azava & Mikhael Akasha
bijdrage: jouw deelname is in de vorm van een donatie

(wij raden €33,- aan zodat wij optimaal dienstbaar kunnen zijn)
aanmelding en info: cinmaya


Door middel van deze groep Quantum Community Sessies ontvangen deelnemers Karmic Clearing en Balance, Light Body Activations en Chakra Empowerments. Deze sessies zijn geschikt voor mensen die zich geroepen voelen voor kwantum energiewerk en bewustzijnstransformatie. Deelnemers van deze groepssessies blijven ons feedback geven, waaronder voortdurende verhoogde inzichten, verruiming van het bewustzijn en een grotere stroom van vreugde en liefde in hun leven.

Word een bewuste co-creator
Persoonlijke intenties van elke persoon in de groep kunnen verschillen, maar ze dienen vaak als remedie voor anderen in de groep, elk met een puzzelstukje dat samenkomt om een prachtig geheel te vormen. Als één persoon in de groep bezig is met fysieke, emotionele, mentale, sociale of zielgerelateerde stukken, wordt dit weerspiegeld in de hele groep. Bij deze groepsheling houdt iedereen in de groep een stuk voor elkaar vast. In Azava & Mikhael's ervaring is het krachtig om in een groepsdynamiek te werken, omdat we van nature onze spirituele gaven delen via het kwantumveld, ons DNA intensief communiceert en informatie uitwisselt om non-verbaal van elkaar te leren. Gezamenlijk openen we een uitgebreider netwerk en kanaal van energie om ons lichtquotiënt en innerlijk ontwaken snel te verhogen. Bovendien werken deze groepssessies door alle voorouders van de ontvanger, al hun zielslijnen en zielsstamboom. Het veelzijdige kwantumgenezingswerk heeft daarom effect op en werkt op de hele collectieve groep, inclusief voorouders, waarbij één persoon gelijk staat aan zijn/haar volledige bloedlijn, één persoon gelijk staat aan de volledige uitdrukking van zijn/haar zielenboom.

Wie zijn Azava & Mikhael
Voordat Azava & Mikhael Akasha samenkwamen in een Love partnerschap, hebben ze beiden geleerd van Wisdomkeepers met afstammingslijnen in de Nieuw-Zeelandse inheemse Māori tot de Aboriginal Australiërs en Native Americans. Zij hebben van hen de kennis en tools ontvangen om een diepe persoonlijke transformatie door te gaan.  Binnen hun spirituele praktijk CINMAYA hebben Azava & Mikhael met honderden mensen over de hele wereld ondersteunt en geïnspireerd om terug te keren naar een leven vanuit heelheid en zuiverheid.

 

Ze zijn zeer toegewijd aan mensen die verdieping wensen in hun leven en aan de heelwording van disbalans en beperkende overtuigingen waaruit condities zoals stress, onevenwichtigheden in het immuunsysteem, chronische pijn en ziekte kunnen ontstaan. Azava & Mikhael doen dit door oude inheemse wijsheid en zeer geavanceerde energetische genezingstechnieken toe te passen.