Bijzonder Eigen persoonlijk ontwikkelingstraject 'bezield leiderschap'

door Nathalie Bougie

meer informatie en aanmelding:

email: nathalie@bijzondereigen.nl

telefonisch: 0615659750

 

Bijzonder Eigen persoonlijk ontwikkelingstraject “bezield leiderschap"

In dit traject werken we 10 maanden intensief samen met als belangrijkste aandachtspunt je (werk)leven vorm geven vanuit wat er echt toe doet. Je vrij voelen, rust ervaren en vanuit vertrouwen krachtige keuzes maken. De bedoeling van alles is je goed voelen!

De door mij ontwikkelde BEmethode be | feel | reflect | do is richtinggevend voor jouw persoonlijke groei. Deze methode is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en de impact van mijn jarenlange expertise bij het begeleiden van betekenisvolle en wezenlijke persoonlijke groei en leiderschap. De methode kent een eenduidige opbouw en inhoud en biedt ruimte om te werken vanuit jouw natuurlijke proces zoals het zich in het moment ontwikkelt.

 

1. JE ONTWIKKELT REGIE OVER JE AUTONOME ZENUWSTELSEL: ESSENTIEEL OM HET BESTE UIT JEZELF TE HALEN OP EEN MANIER DIE GOED VOELT.

De werking van het autonome zenuwstelsel is het fundament van jouw potentieel. Wanneer jij zorg draagt voor het functioneren van jouw autonome zenuwstelsel ben je in staat om zonder klachten te functioneren. En wanneer je optimaal regie neemt ben je zowel innovatief, creatief als kalm en in liefdevolle verbinding met wat er echt doet. Je leert eenvoudige interventies om jezelf te shiften van stress naar succes.

 

2. WE CREËREN BEWUST AANDACHT VOOR ERVARINGEN IN JE LEVEN WAAR JIJ DANKBAAR VOOR BENT.

En we duiken in de bron van jouw diepst verlangde gevoelens. Dit brengt ons bij jouw Inner Compass dat helder richting geeft aan hoe jij je (werk)leven vorm kun geven met je natural strengths. Zo wil je dat je doelen en intenties aanvoelen als je ze bereikt. Zo wil je dat de reis ernaartoe aanvoelt.

 

3. IN KLEINE STAPJES JE DENKEN EN DOEN HERNIEUWEN VAN BINNENUIT DOOR MIDDEL VAN JE INNER COMPASS.

Je brein is gemaakt om te leren (hernieuwen) en te automatiseren (energie besparen). Het merendeel van onze automatische en onbewuste patronen in denken en doen zijn al in onze kindertijd aangelegd. Je leert hoe je jouw patronen mee laat groeien met je persoonlijke vermogens, oude patronen loslaten en nieuwe patronen aanleggen waardoor je weer energie bespaart om met meer lichtheid en moeiteloosheid verder te groeien.

 

Meer info: bijzondereigen.nl/embed-elevate/

 

Hartelijke groet,

Nathalie Bougie

Register Psycholoog NIP voor persoonlijke, professionele & organisatie groei

Happiness | Health | Human Potential

#GROWyourownway

BIJZONDER EIGEN | School voor levenskunst

 

P.S. Ik reageer niet elke dag op mijn mail. Ik leef aandachtig en geniet regelmatig van stilte, rust en de “offline” wereld.