bijzonder eigen 'basic balance'

door Nathalie Bougie

meer informatie en aanmelding:

email: nathalie@bijzondereigen.nl

telefonisch: 0615659750

 

BIJZONDER EIGEN BASIC BALANCE

De nieuwe jaarcyclus voor persoonlijke groei van Bijzonder Eigen. Bedoeld om bewust en rijk te leven vanuit wat er voor jou werkelijk toe doet.⁠ Om verder te groeien vanuit je essentie op een geheel natuurlijke manier. Zodat je een lekkere flow kunt leven en werken. ⁠Basic Balance brengt je verdere persoonlijke groei in verbondenheid met de natuur en de seizoenen. Jij bent van harte welkom voor een maandelijkse ochtend waarin rust, tijd voor jezelf en bezinning centraal staan. Waarin je kalmte én de energie je innerlijke vuurtje kunt ervaren. ⁠In relatie tot het ritme van de natuur die een leidraad biedt om je leven bewuster vorm te geven.⁠ En misschien wel het allerbelangrijkste: jezelf de tijd en aandacht geven om bewust regie te nemen over je leven. Want in de waan van de dag is het makkelijk om jezelf en wat je werkelijk wilt uit het oog te verliezen.

 

"Het zijn steeds kleine stapjes die ik zet. Door de Mindful Moments neem ik moeilijke beslissingen met meer gemak, voel ik me er goed bij als ik niet met de grote stroom mee ga en doe wat ik echt zelf wil. ⁠En ik heb geleerd dat ik veel meer van kleine dingen geniet als ik mijn zintuigen en gevoel meer gebruik.⁠ Van Nathalie leer ik op een heel ongedwongen manier mezelf te ontwikkelen - absoluut niet zweverig - door minder met mijn gedachten bezig te zijn en meer te doorvoelen. En ik leef meer in het NU.”⁠

 

Ook eraan toe om regie te nemen over je leven? ⁠ Om krachtig in je eigen waarde te staan en jezelf verder te ontwikkelen?⁠ Moeiteloos het beste van jezelf naar buiten laten komen.⁠ Persoonlijke ontwikkeling helemaal in sync met de werking van de natuur:

~ ontkiemen / lente

~ bloeien / zomer

~ oogsten / nazomer

~ loslaten / herfst

~ inkeer /winter

 

WAT BIEDT BASIC BALANCE CYCLUS⁠

Geleide meditatie in het ritme van de seizoenen⁠ voor herstel van je body / mind /soul (geen ervaring met meditatie nodig).

Je ontvangt jouw persoonlijke Basic Balance werkboek met 12 maandelijkse modules. Je reflecteert aan de hand van de vragen in het Basic Balance werkboek. Het werkboek is o.a. gebaseerd op het boek 'Leven en werken in het ritme van de seizoenen' van Jaap Voigt. ⁠ Je ontvangt 10 opnames van de meditaties met de bijbehorende leidraad van de organische groei in de natuur.⁠ Ook waardevol om opnieuw te beluisteren als podcast en jezelf zo opnieuw in te tunen met het ritme van de natuur

⁠Optioneel: inspiratie in een besloten WhatsApp groep. ⁠

 

INVESTERING

De eerste sessie vrijblijvend ervaren voor €45,- *

Wil je verder gaan heb je de keuze:

- De jaarcyclus van 10 bijeenkomsten €450,-*

- 5 bijeenkomsten voor €250,-⁠*

* Deze bedragen zijn incl btw voor particulieren. Zakelijk is dit excl. btw. Je kunt deze investering in je persoonlijke groei opgeven als bedrijfskosten.

 

AANMELDEN EN CONTACT

nathalie@bijzondereigen.nl

Je kunt me ook bellen: 06-15659750

N.B. Ivm Covid-19 kunnen we max 12 deelnemers ontvangen.

 

Hartelijke groet,

Nathalie Bougie

Register Psycholoog NIP voor persoonlijke, professionele & organisatie groei

Happiness | Health | Human Potential

#GROWyourownway

BIJZONDER EIGEN | School voor levenskunst

 

P.S. Ik reageer niet elke dag op mijn mail. Ik leef aandachtig en geniet regelmatig van stilte, rust en de “offline” wereld.