alle activiteiten zijn geannuleerd tot 19 januari


zaterdag 6 maart 19.30-21.30

concert door Bertien van Oppen

bijdrage: €15,-

aanmelden via email: bertienvanoppen@gmail.com

 

The Lady and the lake Folky sessions Bertien van Oppen

 

The Lady and the Lake, de Folky sessions, is een verhaal vertelling in Ierse stijl. Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met een lied.

Het verhaal, in het Nederlands verteld en de liederen in het Engels gezongen, speelt zich af ergens in geen tijd en geen plaats. Het ademt de sfeer uit van de negentiende eeuw, waar Lady Rose een wandeling maakt met haar trouwe hond Mack. Ze leert de graaf van de county kennen en wordt meteen verliefd. Maar is deze graaf ook verliefd op haar? Kan hij haar vanuit zijn hart liefhebben zonder dat status en macht hierbij in de weg staat? Op het moment dat ze de waarheid ervaart, komt er aan de liefde abrupt een einde. Ze komt in een andere wereld terecht. Zal ze de liefde van de graaf nog ooit herwinnen? Het is een verhaal over het zielen bestaan met een vleugje magie en hekserij. Dus heksjes en tovenaars leerlingen, liefhebbers van de fantasie, treed binnen in de andere dimensie.

 

Het verhaal bestaat uit dertien hoofdstukken en dertien liedjes.

In de pauze geniet je van een kop koffie of thee en iets lekkers, terwijl er over de afloop van het verhaal wordt gespeculeerd.

 

Benieuwd hoe het dan weer verder gaat, stay tuned. Er komt een vervolg en wel op 27 maart in dit kerkje.

 

www.bertienartworks.com